Om Vuf Delux

Vuf Delux er bygget på passion, kærlighed og godt håndværk.

Mit navn er Ditte Myrup og jeg er den stolte ejer af Vuf Delux. Min helt store passion er hunde; jeg har selv en coton de tulear, jeg opdrætter hunde og jeg har min egen hundesalon. Denne passion har ført mig ad mange veje og givet mig uforglemmelige oplevelser. For eksempel da vi på vores bryllupsrejse hjalp til på et hundeinternat, hvor vi byggede hundehuse, gav hundene masser af kærlighed, fandt plejefamilier og meget andet.

Eller da jeg blev plejemor for græske hunde og var med til at give hundene kærlighed, selvtillid, tryghed og et nyt trygt hjem hos en kærlig familie – og ikke mindst vise dem at ikke alle mennesker er onde. Det var en helt fantastisk følelse at være med til at give alle disse hunde et bedre liv.

2020

Min passion blev i 2020 til mit levebrød, da min store drøm om at åbne min egen hundesalon gik i opfyldelse. En hundesalon med varme og tryghed – og professionelle behandlinger udført af kærlige hænder og med de bedste naturlige plejeprodukter.

Jeg er uddannet hundefrisør med speciale i små hunde, men da mange af de grundlæggende principper er de samme hos store hunde, kan jeg behandle alle størrelser og racer. Hos mig er behandlingen ikke nødvendigvis en trimning helt i bund, men kan i stedet være et veludført bamseklip eller hvalpeklip, som gør din hund ubeskriveligt lækker.

Vuf Delux

Hos Vuf Delux er der ro og god tid til at snakke og kæle, så hunden og jeg kan lære hinanden at kende inden behandlingen starter. Det gør hunden mere tryg og medvirker til at behandlingen bliver en god og afslappende oplevelse.

Ærlighed og tryghed er kerneværdier

I venteværelset er der altid velkomstgodbidder til din hund og en kurv med legetøj, så I kan hygge jer, mens I venter. Du er velkommen til at vente her og slappe af med en kop kaffe eller te, mens jeg forkæler din hund, eller du kan komme, når behandlingen er slut og din hund er smuk, ultrablød og velduftende.

Jeg vægter ærlighed højt, hvilket betyder at jeg meget gerne modtager såvel ris som ros. Samtidig forventer jeg, at du fortæller mig inden behandlingen, hvis din hund eksempelvis bider, ligesom jeg håber på, at du vil tage positivt imod gode råd om pelspleje, hvis jeg skønner, at det er nødvendigt.

Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning, er jeg altid klar til at hjælpe.

Ring eller skriv til mig eller lad os tage en snak, når I kommer.

Jeg glæder mig til at se dig og din hund hos Vuf Delux.

Hvad siger mine kunder? 

Jeg elsker tilfredse hunde og hundejere

“Ditte er en super dygtig og en mega sød hundefrisør😍 hun er god til at mærke hundens signaler, og er virkelig god til at få det bedste resultat frem i dem👏🏻🐶 hun giver sig god tid og er rigtig omhyggelig! Kan kun varmt anbefalede den bedste hundefrisør jeg har prøvet👍🏻❤️🙏🏻”

Camilla Christensen

“Vi har fået vores Shitzu klippet her, og har virkelig været glade for det! Meget dygtig hundefrisør som var sød ved vores hund og resultatet blev bare så flot! (Langt bedre end hvad vi har oplevet andre steder!) Så vi er fuldt ud tilfredse og anbefaler gerne denne nye salon”

Sophie Toft

“En stor fornøjelse at få Karla til vask og klip hos Ditte 😊
Man kan tydeligt mærke at det er noget Ditte brænder for og er mega dygtig til 💪 så kan kun varmt anbefale Ditte”

Bent Thomsen

“Kan varmt anbefale Ditte som hundefrisør 💖🐾 hundene er vilde med hende og er i de tryggeste hænder og der er ingen stress, og så er det bare altid hyggeligt og møde søde Ditte”

Winnie Støjberg